Catering i prowadzenie kantyn
Mamy świadomość, że restauracja pracownicza jest integralną częścią firmy i ważnym elementem budowania właściwej kultury organizacyjnej, opartej o korzystne warunki socjalne. Pragniemy współtworzyć miejsce przyjazne Państwa pracownikom, na wysokim poziomie estetycznym, charakteryzujące się wysoką jakością oferty kulinarnej, a w szczególności oryginalną, dobrą kuchnią oraz sprawną i miłą obsługą. Proponujemy Państwu urozmaicone menu z przewagą kuchni polskiej, ale inspiracje czerpiemy także z innych tradycji kulinarnych. Ciekawe propozycje i wysoką jakość potraw, zapewni Państwu zespół naszych profesjonalnych kucharzy, łączący doświadczenie kuchmistrzów z nowatorskimi pomysłami młodszych pracowników. Jako wieloletni operator kantyn mamy doświadczenie w kompleksowej obsłudze zakładów na poziomie żywienia zbiorowego jak również profesjonalnej obsłudze serwisów kawowych czy przygotowanie spotkań dla audytorów klientów